Kérdése van? Hívjon minket! +36302373340

Tejek, kakaó, madártej

Üdvözöljük a Martontej webáruház tej, kakaó és madártej kategóriájában. Az általunk palackozott tej, kakaó és madártej a minőség és a frissesség szinonimája, és büszkén állítjuk, hogy minden egyes termékünk GMO-mentes, hogy az Ön egészségét és ízlelőbimbóit kielégítsük. Termékkínálatunkban megtalálja a legkiválóbb minőségű friss tejet, kakaót és madártejet. Legyen szó egy kiadós reggeliről, egy ínycsiklandozó desszertekről vagy egy egyszerű, de tápláló snackről, nálunk megtalálja a hozzávaló minőségi tejet, kakaót, madártejet.


6termék 16
Tömeg:
0,5 L
Kategória:
E-mentes, tartósítószer mentes
Bruttó ár :
480 Ft/db - 960 Ft/l
480 Ft
Tömeg:
0,5 liter
Kategória:
E-mentes, tartósítószer mentes
Bruttó ár :
487 Ft/db - 974 Ft/l
487 Ft

Miért érdemes választania minket?

  • Friss és GMO-mentes alapanyagok: Az Ön egészsége a legfontosabb számunkra. Minden tejtermékünk friss, természetes tejből készül, és mentes mindenféle génmódosított összetevőtől. Így bátran fogyaszthatja azokat, tudva, hogy a legjobbat választja.

  • Visszazárható kupakok: Megértjük az Ön kényelmét és környezettudatosságát is. Minden palackos termékünk visszazárható kupakkal kerül forgalomba, hogy a frissesség és az íz hosszabb ideig megmaradjon, valamint a palackok újrahasznosítása egyszerű és praktikus legyen.

Válasszon minőséget, válasszon frissességet, válassza webáruházunkat

Szűrés
Tömeg
Kategória
Bruttó ár
Termék státusza